Marknadsplats Ikea fronter

Betongfronter till Ikeaskåp

Dags att renovera köket – Varför inte ett betongkök?

Designa ett snyggt betongkök med IKEA skåp och klä dem med betong – lådfronter, sidor, socklar och skåpsdörrar i betong. Betongfronterna passar perfekt till IKEA stommar, med förborrade hål i betongen för gångjärn. Installera dem precis som du skulle göra med någon annan dörr eller lådfront, golvlist eller sida.

Beskrivning

I mer än 10 år har vi tillverkat bänkskivor i betong för några av de snyggaste och fungerande köken i Skandinavien. Det är dags att vi vänder våra färdigheter åt sidan med fronter och sidor helt i betong. Vi erbjuder luckor, lådfronter, sidor, socklar och dörrar i betong till IKEA standard sortiment Metod.

Fördelar med dessa betongfronter:

  • Vattentät
  • Enkelt att rengöra
  • Kan repareras
  • Hållbar
  • Återvinningsbar

 

En specialblandad betong

Dörrarna och bänkskivorna är av massiv betong, inga laminat eller fusk är inblandat. Detta är möjligt, eftersom de är gjorda av en specielt framtagen murbruksblandning, utvecklad av oss i samarbete med TalTech University.

Den har noggrant utvecklats för att vara mer vatten- och fläckskyddad än traditionella murbruk och är speciellt utformat för gjutning av våra produkter.

 

Vattentäta betongskivor

Våra betongdörrar och bänkskivor behandlas med organiskt vax så att de inte absorberar vatten eller släpper in smuts i luftbubblorna som gör FRONCRETE så attraktiva. Detta innebär att du kan ha kul i köket, utan att oroa dig för att spilla vatten eller något annat (inom rimlighetens grad).

 

Betongen är oändligt reparerbar

Det kommer att krävas en speciell händelse eller ansträngning för att repa FRONCRETE -ytor. Om du så småningom gör det kommer dessa repor att ge dina ytor mer karaktär och tjäna som en påminnelse om allt roligt Ni hade tillsammans.

Om du ändå vill bli av med dessa minnen är betongen nästan oändligt reparerbar.

 

Unik standard

Även om våra produkters form och storlek följer en strikt standard inom nanometer, kommer ytorna alltid att vara unika.

När varje dörr och panel hälls får materialet komplexa former och mönster som bildas av luft och fukt som släpper ut, vilket gör varje dörr, varje panel, varje kök unikt.

 

Återvinn betongen

Om din tid tillsammans med FRONCRETE tar slut, kan du återanvända panelerna efter behov för konstruktion eller möbeltillverkning eller enkelt och säkert återvinna dem med vanligt byggmaterial, inga farliga material eller avgifter för återvinning av möbler tillkommer.

Eller kanske bara skicka tillbaka dem till oss, vi ger dem nytt liv i nya hem i årtionden framöver.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Kollistorlek Inte tillgänglig

Froncrete

Inga betyg hittades!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Visa endast recensioner i Svenska (0)

Bli först med att recensera ”Betongfronter till ditt Ikeakök – Froncrete”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betongfronter till ditt Ikeakök - Froncrete

Nollställ